tisdag 26 april 2011

Blomintresset blir större!Nu börjar det dyka upp mer blommor i vår trädgård, bland annat vackra tulpaner. Vi har även planterat lite nya blommor och buskar. Det är så vackert! Trodde nog aldrig att jag skulle bli någon blomfantast - och även om jag behöver be Christian om råd när det gäller blommor så känner jag att intresset börjar växa.

3 kommentarer:

 1. Underbara blommor! =)

  Ha en bra dag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.

  Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.

  Vänliga hälsningar
  Madeleine
  madeleine.lindfors@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack för titten i min blogg och att jag fick äran till att läggas bland dina favoriter! Jag lägger din blogg bland mina favoriter också för den är jätte fin och inspirerande den med! Jätte fina blommor!
  Många kramar till dig från mig!
  //Anna-Maria

  SvaraRadera